Prins Makelaars, meer dan 40 jaar deskundig in de regio.

Prins Makelaars is een allround en actief makelaarskantoor. Opgericht in 1975 en in de persoon van Willem Prins nu met de 2e generatie makelaars aan het roer.

Willem Prins is reeds vanaf 1983 werkzaam in de makelaardij en is "zoals toen gebruikelijk" als makelaar beëdigd in 1987. Daarnaast bestaat ons team uit Tineke Janssen, onze ervaren office-manager en Els Prins onze secretaresse.

Het zijn de mensen die het doen.
Goede communicatie is essentieel voor de makelaardij. Hiertoe staan ons tegenwoordig vele communicatiemiddelen ter beschikking. Het moet professioneel, efficiënt en snel. Maar het moet vooral ook vakkundig en betrouwbaar zijn. Het is gelukkig nog steeds de mens die de spil is in dit proces.

Ons Werkgebied
Het werkgebied van ons kantoor omvat de volgende plaatsen: Baarn, Soest, Eemnes, Laren, Blaricum, Huizen, Naarden, Bussum en Hilversum. Binnen deze regio zijn wij goed ingevoerd op de woningmarkt in al zijn facetten.

N.V.M. Lidmaatschap
Prins Makelaars is lid van de N.V.M. (Nederlandse Vereniging van Makelaars) met als specialisme de woningmakelaardij. Willem Prins is sinds 1 september 2001 gecertificeerd en ingeschreven in het Nederlands Instituut Certificatie en Registratie Makelaars-Taxateurs Onroerende Zaken.