DE PAUW - 6 Riante stadsvilla’s in hartje Baarn

Vorstelijk wonen op historische grond
Aan de lommerrijke Eemnesserweg in Baarn ontwikkelt De Pauw Baarn BV zes zeer riante stadsvilla’s. De woningen bieden de mogelijkheid om wonen en werken te combineren en vallen op door hun statige jaren 30 uitstraling en royale daktuinen. 

Drie verdiepingen woonplezier
De woning heeft 2 parkeerplaatsen op eigen terrein en een begane grond, welke ideaal is voor kantoor aan huis. Uiteraard heeft elke woning een ruime berging op de begane grond. De eerste verdieping biedt een heerlijke leefruimte met open keuken en een toegang naar de royale daktuin. Hier kunt u in elk seizoen eindeloos genieten van rust, ruimte en vrijheid. Op de derde verdieping zijn drie ruime slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. 

Klaar voor een duurzame toekomst
Uw woning is energieneutraal! Dat wil zeggen dat al het gebouwgebonden energieverbruik (verwarming/koeling, ventilatie en warmwater) gedekt wordt met de opbrengsten van PV-panelen, welke op uw dak zijn geplaatst. Tevens is uw woning duurzaam gebouwd, hierdoor is het onderhoud  aan de buitenzijde tot een minimum teruggebracht!

Planning
Volgens de huidige planning zal op korte termijn gestart worden met de bouw van de woningen, de oplevering is gepland in het voorjaar van 2020.
Brochure kan opgehaald worden bij de verkopende makelaars en is te downloaden op 
www.depauw-baarn.nl
Inschrijven op dit bijzonder project kan t/m 13 juni 2019.

Aantal huizen          6
Woonoppervlakte  160-183m2  plus 9m2 berging  
Aantal kamers        5
Perceelgrootte 125 m2
Prijsklasse             vanaf € 657.500 tot en met € 692.500 v.o.n.