Er staan veel huizen te koop - U zoekt er maar één! En wij helpen u daar graag mee. Mede via het zogenaamde uitwisselingssysteem van de NVM-makelaars weten wij precies wat er te koop staat. Ook houden wij oren en ogen open voor plaatselijke ontwikkelingen, die niet op het internet komen. Een goed ingevoerde plaatselijke makelaar heeft soms nèt die belangrijke voorsprong, die beslissend kan zijn voor uw aankoop. In combinatie met onze plaatselijke kennis en inzicht in de markt kunnen wij uw droomhuis proberen te vinden.

Flexibele makelaarscourtage
Bij de zoektocht naar uw droomwoning inventariseren wij allereerst uw belangrijkste criteria; daarna gaan wij voor u aan de gang. Van tevoren spreken wij de makelaarscourtage af. U kunt bij ons kiezen uit diverse mogelijkheden te weten; een klassiek percentage, een vast bedrag of een resultaatgerichte courtage.

Zelf een woning gevonden, dan aankoop deeldienst mogelijk
U heeft zelf een woning (op Funda) gevonden, wat nu? Indien u niet de vereiste plaatselijke kennis heeft, is het niet verstandig de grootste aankoop uit uw leven zelf te doen. Wij kennen de locatie, wij hebben inzicht in alle relevante (publiekrechtelijke) zaken. Wij kunnen de bouwkundige staat goed beoordelen en het meest belangrijk: wij taxeren de reële waarde. In zo'n situatie kunt u ons benaderen voor aankoopbegeleiding en maken wij vooraf goede afspraken met u. Omdat wij niet voor u hoeven zoeken, berekenen wij bij een geslaagde transactie een lagere makelaarscourtage. U kunt hierover altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onderhandelen is een vak, wij doen graag scherp zaken voor u tegen een scherp makelaarstarief.